Ciorba de fasole verde cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 27 Noi 2010 | 26405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • o ceapa
  • zarzavat ciorba
  • pasta ardei
  • bulion
  • o punga fasole pastai din congelator
  • 500 gr costita afumata
  • 400 gr smantana
  • cimbru uscat,patrunjel si leustean verde
  • sare,piper,o lingura vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu costita afumata:

Se pune la calit in ulei un morcov dat pe razatoarea mica.Dupa ce s-a calit 5 minute se adauga ceapa taiata fin ,zarzavatul de ciorba si pasta de ardei.Se mai caleste inca 10 minute.Pe urma se pune costita taiata cubulete si se completeaza cu apa( cratita 5 l).Se lasa sa fiarba costita, se pune punga de fasole dezghetata si se mai fierbe 15 minute. Se condimenteaza daca mai este nevoie,zarzavatul meu e pus la borcan cu sare.Eu am mai pus doar o lingura de vegeta si cimbru uscat.Dupa ce sunt fierte costita si fasolea se pune o cana bulion.Intr-un vas se pune smantana si se adauga treptat ciorba fierbinte amestecand cu o lingura de lemn.Cand smantana amestecata cu ciorba este destul de fierbinte se toarna in ciorba si se mai fierbe 5 minute.La sfarsit se pune piper,patrunjel verde si leustean tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci a la grec